Yuna ontdekt Shanghai en Maleisië

Yuna Meisje Kind Jalan Alor Kuala Lumpur

Hallo mijn naam is Yuna!

En ik ben een jaar op reis met mijn familie. Shanghai ?? Ik vond het heel leuk in Shanghai! we hebben mooie tuinen gezien ? We hebben de visjes eten geven … ?. En we hebben de fonteinen gezien!!

We hebben de tweede grootste toren bezocht en ik vond hem leuk! En we hebben  de lichtshow gezien. ik vond hem super! We moesten met iedereen op de FOTO ? ik vond het een een beetje raar. Maar wel tof. Het eten was lekker maar met de stokjes moeilijk .

Kwalaloempoer

We hebben veel gezwommen ?‍♂️ we mochten de playmobil meenemen! Er was een eetstraat en daar mocht ik een kokosnoot ?. En ik heb suikerriet geproefd. We hebben de tweeling toren gezien en een mooie fonteinenshow gezien met lichtjes met de kleuren van de regenboog ?. Om 8u in de avond zijn we naar de speeltuin gegaan en we mochten er even op daar was het leuk!!

Ik ben ook met mama gaan shoppen. Ik heb ook een handtas gekocht en een dromenvanger gekocht en nu nooit meer slechte dromen.

Ipoh

We hebben de oude gebouwen bezocht ? en mooie tekeningen gezien ?. Ik heb een bootje gemaakt en op de rivier gegooid. We zijn met de boot gaan varen. We mochten de visjes eten geven en er waren varanen en aapjes en Hanne zette haar zakje visvoer op de grond en een aapje stal haar zakje. Op dezelfde plaats hebben we een vriendin gekregen maar jammer genoeg maar voor 2dagen ?!!

Tot dan!

Yuna Yuyuan Shanghai Meisje Kind
Yuna in de Yuyuan tuinen
Yuna Kuala Lumpur Jalan Alor Meisje Kind
Yuna, een meisje van 8, op ontdekking in Kuala Lumpur
Yuna Vriendin Ipoh
Yuna, Hanne en hun vriendinnetje in Ipoh

20 thoughts on “Yuna ontdekt Shanghai en Maleisië”

 1. Hey Yuna en Hanne,
  Wij willen ook graag op wereldreis gaan voor een jaar. Geen school en van land tot land. Super.

  1. Dag Natan en Robin,

   Hopelijk alles goed met jullie? Misschien kunnen we samen ooit op wereldreis?

   Yuna en Hanne

 2. Hallo Yuna en ook Hanne,
  De school is hier goed gestart. Ik zit samen met Emma bij meester Nicolas.
  Wat een mooie leuke foto’s van jullie. Die suikerspin, waw zo groot! Die zal wel lekker geweest zijn ?.
  Wij hebben al veel aan jullie gedacht en bewonderen jullie idee van een wereldreis.
  Met de konijntjes gaat alles goed. Ze zijn al wat groter geworden.
  Vrijdag start mijn eerste pianoles.? Als ik mijn eerste liedje kan, sturen we eens een filmpje.
  Tot de volgende, Groetjes !!
  Slaapwel
  ????

  1. Hier gaat alles goed ?! Nu zitten we aan het strand. Veel succes Amber hopelijk gaat het snel met de piano .
   Met school gaat het goed ik heb al mijn eerste 2 woordpakketten geleerd ?!
   Ik mis je ook !!!!

   Dag Amber veel kusjes ???!

   1. ilse versprille

    Dag Yuna,

    Wat is het leuk om jou te horen! Ik was zo nieuwsgierig! Heel blij dat jouw mama contact gezocht heeft!
    Wauw, wat ben jij een super reiziger. Ik ben stikjaloers op jullie avontuur!!
    Al dat moois, hoewel het waarschijnlijk ook af en toe heel spannend en vermoeiend moet zijn….
    Die speedboot moet inderdaad wel heel erg ‘kicken’ geweest zijn….
    Hier is het toch wat minder avontuurlijk hoor! Lesgeven zonder jou in mijn klas is niet altijd even fijn!!!
    Ik denk nog heel vaak terug aan de klas van vorig jaar en al jouw mooie tekeningen!!
    Heb je jouw zus al wat geholpen met de leerstof van het tweede leerjaar?
    En lukt het bij jou een beetje om het schoolwerk te doen?
    Geniet maar vooral van al het moois! Je leert echt het meeste van jouw reisavonturen hoor, de mensen, de ontmoetingen, …
    Heb gezien dat je ook al heuse godsdienstles krijgt van mama??? Dikke pluim voor mama!!
    Houd me op de hoogte hoor Yuna!!
    Nog heel veel plezier daar en vele groetjes aan iedereen!
    Knuffel
    juf Ilse

    1. Dag juf Ilse,

     Yuna hier. Ik vind het super leuk dat je een berichtje getypt hebt ?! Ik mis jou, de klas en de vriendinnetjes ook. Maar ik ben ook heel blij dat ik op reis ben. We hebben al veel avonturen beleefd. ?

     Soms heb ik mijn zusje al eens moeten helpen. En mama heb ik soms ook al eens wat moeten tonen. Maar ik doe super hard mijn best voor het derde leerjaar. Ik leer nu al tot 1000 tellen ?. Het is wel nog een beetje moeilijk.

     Binnenkort ga ik weer een berichtje op de blog zetten van de jungle. Ga je dat dan ook eens lezen? Vertel je ook eens aan juf Els en juf Veerle dat alles goed gaat?

     Gaat alles goed met jou? En met de andere juffen? Heb je nog tekeningen van kindjes gekregen? Ik maak er nog altijd veel maar dan zegt mama soms je maakt er teveel want we hebben niet veel plaats in onze rugzak.

     Ik mis je superveel ?,
     Dikke knuffel en kussen,
     Yuna

 3. Dag Yuna en Hanne,
  Is het daar leuk?
  hebben jullie al vele leuke dingen gedaan?
  Het ziet er daar veel leuker uit dan hier.
  Ik mis jullie

   1. Dag Warre,

    We hebben al een schildpad gezien, niet in de dierentuin hoor, in de zee. Het is hier heel leuk hoor! Gaat alles goed met jou en Noortje? Ik mis jou ook!

    Kus, Hanne ??

  1. Dankje Benthe! Hier is het leuk. Bij jullie ook? Ik mis je ook. Is het daarvan koud? Bij ons niet, wij zitten op het strand. Dikke kus Yuna ??

 4. Amai zo mooie foto’s Yuna en Hanne! En al dat lekker eten…zoals je weet is tante nu wel erg jaloers als ik zie hoe mooi het daar is! Hier is alles goed, Ferre is goed gestart in het eerste leerjaar maar soms is hij wel eens koppig als we hem aan het verbeteren zijn 😉 Hij mist jullie wel en kijkt er naar uit om samen te zijn! Noortje is gestart met dansles bij Movimento en dat gaat haar goed af! Tante en nonkel zijn veel aan het werken nu maar gaan af en toe ook eens een pintje drinken natuurlijk! Doe heel veel groetjes daar en koop maar al wat mooie souvenirs he!!! Ons tickets voor Thailand zijn geboekt he, ik ben heel blij dat ik jullie in februari al zal zien! En nog iets grappig, Nonkel tom verjaart in de vlieger, zou hij dan een cadeautje krijgen van de piloot denken jullie? kus!!dikke kus en voorzichtig met die aapjes daar he!

  1. Dag tante, nonkel, Ferre en Noor, je moet niet zo jaloers zijn. In februari mag je ook naar Thailand. We hebben al een schildpad gezien onder water. En ik en papa hebben onze eerste haai gezien. Misschien krijgt nonkel Tom wel een cadeautje. En jij krijgt ook eentje hoor als je jarig bent tante ?. Ik mis jullie superveel! Moet Ferre ook les krijgen van jou tante?
   Veel dikke kussen, Yuna

   1. tante angelique

    Ja hoor Yuna en Hanne, ik moet Ferre letters dicteren en die moet hij van mij heeeeel mooi schrijven. Maar je kent hem he, hij is snel tevreden en denkt dat het direct goed is! Tante is dus streng en zegt dan dat hij het opnieuw moet doen tot het perfect is 🙂 Volgende week heeft hij zijn eerste dictee! Hij kan wel al goed rekenen en zo want zijn drie taakjes waren 12/12, 8/8 en 12/12 dus hij doet zijn best in de klas! Noor is ondertussen bijna de grootste van haar klas en de juf zegt dat ze heel lief is maar wel een kletskous! Lukt het om van mama les te krijgen daar? Heb je de aapjes moeten optellen en zo? Zag er mij wel heel leuk uit in de jungle, maar opletten van de slangen he!!! Zal toch blij zijn als jullie heelhuids terugkeren hoor, maar geniet nog maar eventjes! We missen jullie (en oma jullie nog veel meer) heel veel, dikke kussen xxx

  2. Dag tante, nonkel Tom, Ferre en Noor,

   ik mis jullie superveel. Ik vind het heel grappig dat nonkel Tom jarig is in het vliegtuig. En ik vind het ook leuk dat jij daarvoor jarig bent en we elkaar zien in Thailand. Leuk dat Noor kan dansen en dan kan ze het in Thailand eens tonen. Dan zal ik ook eens dansen. Knap dat Ferre in het eerste leerjaar zit en dat hij al goed kan werken.

   Dikke kussen Hanne ??

 5. Hallo Yuna en Hanne,
  Met mij gaat alles goed, ik denk heel veel aan jou en mis je heel erg
  Al veel mooie dingen gezien op reis? Ik heb in ieder geval al super mooie foto’s gezien.
  op maandag volg ik musical met zangles echt leuk
  Ik heb al kriebels om je weer terug te zien
  Dikke kus Emma

  1. Dag Emma,

   we hebben al veel mooie dingen gezien. We hebben onze eerste schildpad in het wild gezien, niet in de dierentuin hoor. Ga je nog eens laten weten of het leuk is die musical? Blijf je ons zeker volgen Emma? We krijgen ook les hoor Emma van mijn mama, dat zie je niet op de foto’s.
   Ik mis jou ook! Veel dikke kussen, Yuna ??‍♀️❤️

 6. Van de genachte rita

  Dag lievekes???? nu vindt ik dit hier ?waar van jullie ook verhaaltjes en mooie fotos staan ?zo mooie verhalen en ontdekkingen ???mijn hartje is soms klein❤️ omdat ik jullie mis? maar vind het wel leuk ?dat jullie zoveeeeeeel zien en ons kan vertellen van de dolfijnen ??slangen??.krokodillen??? stoute aapjes??? en dan.nog de mooie stranden ?️?️?️winkeltjes ach kan wel blijven opnoemen en je moet nog zoveeeeeeel zien ????dikke kus voor je zus mama en papa ????amuseer je nog en voorzichtig zijn he?????????oma

 7. Van de genachte rita

  Dag schatje ?van mij denk dat we superveeeeeel verhaaltjes gaan moeten vertellen daar Thailand ?️??️we geen tijd gaan heb en om te winkelen ?grapje hoor??? heb al gezegd aan tante dat ze bijna geen kleren van hier moet meenemen want dat ze daar supermooie winkeltjes volgens jou toch hebben ???en ja hoor we gaan met zijn allen mee naar de kapster ?✂️✂️✂️daar✂️✂️✂️ al is oma niet te vinden voor het knippen ✂️✂️✂️we zien wel hé ?geniet nu nog maar van alle nieuwe ontdekkingen en maak maar verder leuke verhaaltjes??? tekeningen ?️?️?️en fotos bedankt voor je lieve brief ?was er super gelukkig mee hier is het nu koud ❄️❄️?️en het gaat sneeuwen ⛄❄️☃️zal☄️blij zijn in een zeteltje ?️?️met jullie in de zon?☀️☀️☀️ tot gauw poppemie en dikke kus ????I love you????????

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top